Payasspor Başarı İçin Çok Çalışıyor

0
99

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Payasspor, Cumartesi günü (yarın) saat 15.00’te kendi saha ve seyircisi önünde mücadele edeceği Baysal İnşaat Düzyurtspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdürüyor.

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçların ardından ligin altından yukarılara doğru hızla tırmanan Mavi-Beyazlı ekip, bu hafta sonu Baysal İnşaat Düzyurtspor ile zorlu bir mücadeleye daha çıkacak. Payas İlçe Stadında oynanacak olan maçın hazırlıklarını sürdüren Payassporlu futbolcuların morallerinin yeninde olduğu gözlenirken, bu durum teknik heyeti de sevindiriyor.

Baysal İnşaat Düzyurtspor maçının hazırlıklarını, moral ve motivasyonlarının yüksek bir şekilde sürdürdüklerine işaret eden Teknik Direktör Mehmet Seçkin; “Son haftalarda göstermiş olduğumuz performans ve elde edilen başarılı sonuçlar, camiamızı olduğu kadar bizleri de sevindiriyor. Sahamızda ağırlayacağımız rakibimiz Baysal İnşaat Düzyurtspor’u da yenerek çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Taraftarımızın desteği ile sahamızda istediğimiz sonucu elde edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here