Kick Boks Takımından Büyük Başarı

0
337

Hatay Büyükşehir Belediyespor,  4-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya İli Kremlin Palace Otel’de yapılan 3.Türkiye Uluslararası Açık Kick Boks Şampiyonası’na 10 sporcu ile katılım sağladı. Şampiyonaya 4 kıta, 28 ülkeden toplam 2 bin 353 sporcu katılım gösterirken, HBB’nin 6 sporcusu şampiyonadan derecelerle döndü.

Şampiyonada yarışan sporculardan, 48 Kg da Nazlı Sertel Uluslararası Açık ikincisi, 65 Kg da Kübra Aracı Uluslararası Açık üçüncüsü, 74 Kg da Mahmut Güler Uluslararası Açık üçüncüsü, 91 Kg da İzzet Özdemir Uluslararası Açık üçüncüsü, Kübra Aracı Soft Stil Uluslararası Açık ikincisi, Ebru Bildik Hard Stil Uluslararası Açık ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor adına yarışan 10 başarılı sporcu, 3 ikincilik ve 3 üçüncülük derecesi olmak üzere 6 Uluslararası derece elde etme başarısı gösterdi.

Kick Boks Federasyonu Başkanlığınca düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcular, milli takım seçmelerinde uygulanan puan sisteminde önemli bir yol kat etti.

HBB Kick Boks Takımı antrenörleri ve sporcuları, spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek, başarılarını kuruluşunun 173. yılını kutlayan Emniyet Teşkilatına armağan etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here