Payasspor, Aydın’dan Beş Gollü Galibiyetle Döndü

0
111

Stat: Adnan Menderes Stadı

Hakemler: Adnan Deniz Kayatepe*** Salim Şanlıer*** Sefa Özcan***

Aydınspor 1923: Ulaş* (Dk. 45 Engin*) Ceyhun* (Dk. 86 Artun*) İsmail* Osman* Mesut** Habib** Emre* Serkan* Mikail* Tuncay* (Dk. 75 Yusuf*) Çağlayan*

Payasspor: Fatih Öztürk** Onur*** Gökhan Çırak**** Muratcan*** Ömer*** Deniz Karadeniz*** (Dk. 66 Necmi**) Zeki*** (Dk. 60 Çetin**) İzzet*** (Dk. 74 Abulsamet**) Aykut*** Tevfik Şanver*** Fatih Mustafa***

Goller: Dk. 11 Habib, Dk. 55 Mesut (Aydınspor 1923), Dk. 6, 18, 40 Gökhan Çırak, Dk. 44 (pen.) Deniz Karadeniz, Dk. 86 Tevfik Şanver (Payasspor)

Sarı Kartlar: Tuncay (Aydınspor 1923), Onur, Muratcan, Deniz Karadeniz (Payasspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, Aydın Adnan Menderes Stadında yapılan grubun en önemli karşılaşmasında Aydınspor 1923 takımını kendi seyircisi önünde 5-2 mağlup ederek, kente çok önemli bir galibiyetle döndü.

Karşılaşmanın ilk önemli atağı misafir ekip Payasspor’dan geldi. 6.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan Çırak topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi: 0-1. Müsabakanın 11. dakikasında Habib, serbest vuruştan attığı golle eşitliği sağladı: 1-1. 18. dakikada Payasspor bir kez daha öne geçti. Bu dakikada Gökhan Çırak, hem kendisinin hem de takımını ikinci golünü kaydetti: 1-2. 39. dakikada bir kaz daha sahne alan Gökhan Çırak, attığı güzel golle takımını iki farklı öne geçirdi: 1-3. Maçın 44. dakikasında Payasspor’un geliştirdiği atakta, Deniz Karadeniz ceza alanı içerisinde Çağlayan tarafından yere indirildi. Kazanılan penaltıyı Deniz Karadeniz gole çevirirken, bu gol ilk yarının sonucunu da belirledi: 1-4.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi 55.dakikada bir gol daha buldu. Mikail’in ortaladığı top Mesut’un önüne düştü, Mesut yerden düzgün bir vuruşla farkı ikiye indirdi. 2-4. Karşılaşmanın 86. dakikasında Teyfik Şanver, attığı golle maçın skorunu belirledi: 2-5.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here