Hatayspor Bir Puana Sevinemedi!

0
75

Stat: Muhsin Yazıcoğlu Spor Kompleksi

Hakemler: Çağdaş Altay** Hasan Hüseyin Tetik** Ufuk Uğurlu**

Sivas Belediyespor: Serkan Demirol** Nuri** İlker** (Dk. 64 Eren**) Seyid Ahmet** (Dk. 78 Serhat*) Feyyaz** Samet** Abdullah** Hüseyin** Hakan** Ali** Sinan** (Dk. 88 Gürkan*)

Hatayspor: Akın** Mehmet** Oğuz** (Dk. 83 Mithat*) Hamza*** Selim*** (Dk. 76 Faruk*) Yılmaz*** Mesut** Sinan** Şadi** Volkan** Caner**

Goller: Dk. 40 Yılmaz, Dk. 70 Selim (Hatayspor), Dk. 76 Hakan, Dk. 81 Sinan (Sivas Bld.spor)

Sarı Kartlar: Yılmaz (Hatayspor), Abdullah, Hüseyin (Sivas Bld.spor)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren ilimiz temsilcisi Hatayspor, Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Kompleksinde yapılan karşılaşmada Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. 2-0’lık galibiyeti koruyamayan Bordo-Beyazlı ekip, 5 dakika içinde kalesinde gördüğü iki golle ancak bir puanla yetinebildi.

Galibiyet parolası ile Sivas’a giden Hatayspor, maçın son periyodunda yediği gollerle adeta yıkıldı. İlk devre rakibine oranla üstün olan taraf Hatayspor, 40. dakikada Yılmaz ile bulduğu golle öne de geçti. İlk yarısı tek golle geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan Bordo-Beyazlılar dakikalar 70’i gösterirken, Selim’in golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu golün 6 dakika sonrasında ev sahibi ekip Hakan ile farkı bire indirdi. 80. dakikada sahneye çıkan Sinan ise takımı adına 2-2’lik beraberliği sağladı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Hatayspor evine 1 puanla yetinerek döndü. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)