Payasspor, Afyonkarahisar’da Oksijen Depoluyor

0
187

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Payaspor’un Afyon kampı başladı. Mavi-Beyazlılar yeni sezon öncesi Afyonkarahisar Korel Oteli tesislerindeki kamp çalışmalarına Teknik Direktör Semih Totatlı nezaretinde start verdiler. Payasspor, 22 gün sürecek kamp çalışmaları esnasında hazırlık karşılaşmaları da yapacak.

Kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Payasspor Teknik Direktörü Semih Tokatlı; “Yeni sezon öncesinde Afyonkarahisar’da 2 etapta toplam 22 gün kamp çalışmalarımıza başladık. Birinci etapta 1, ikinci etapta da 4 olmak üzere 5 hazırlık karşılaşması yapacağız. Hazırlık karşılaşmalarında kamp kadrosunda bulunan futbolcularımıza forma giyme şansı vereceğiz” diye konuştu.

Payasspor Teknik Direktörü Semih Tokatlı’nın yardımcıları, kaleci antrenörü Ahmet Aygün ile kondisyoner Ümit Dohman da takımla birlikte kamp çalışmalarına başladı.

Öte yandan, Payasspor’un eski ve yeni futbolcularının da kısa bir zaman olmasına rağmen Afyonkarahisar kampında birbirleriyle kaynaşmaları gözlerden kaçmadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here