Payasspor Afyonkarahisar Kampını Tamamladı

0
149

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor’un yeni sezon öncesinde Afyonkarahisar’da yaptığı 3 etaptan oluşan 1 aylık hazırlık kampı sona erdi. Sırasıyla Korel Oteli, İkbal Oteli ve son olarak ta Akrones Otelinde kamp yapan Payasspor, çalışmalarını Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü sahasında yaptı.

Payasspor, kamp yaptığı süre içerisinde 7 hazırlık karşılaşması oynadı. Teknik Direktör Semih Tokatlı, yapılan hazırlık karşılaşmalarında kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma giydirdi.

Teknik Direktör Semih Tokatlı, uzun bir kamp dönemi geçiren Payasspor’un futbolcularına Pazartesi gününe kadar izin verdi. Mavi-Beyazlı ekip Payas Spor, 20 Ağustos Pazar günü Payas İlçe Stadında Erzin Belediyespor ile hazırlık karşılaşması oynayacak.

Payasspor, Muğlaspor ile 1-1 Berabere Kaldı

Örte yandan Payasspor, yeni sezon öncesi kampında son hazırlık karşılaşmasını Muğlaspor ile oynadı. Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü sahasında yapılan hazırlık karşılaşmasında temsilcimiz rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Payasspor’un golünü penaltıdan Arif Güner atarken, Muğlaspor’un golünü de Polat Ertek kaydetti.