“Arsuz Karaağaçspor, Fırtına Gibi Esecek”

0
100

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlk Kamplarına Uğurladığı Arsuz Karaağaçsporlu Futbolculara Başarıya Kenetlenmeleri İçin Moral Verdi:

Bu yıl ilk kez Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Arsuz Karaağaçspor, ilk kampı için Nevşehir’e gitti. Takımı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha uğurladı.

Renklerine dahil ettiği yeni sporcularla gücüne güç katan ve iddialı bir kadro oluşturan teknik heyet ile sporcuları, FİFA standartlarında modernize ettiği Karaaağaçspor Tesislerinden yolcu eden Başkan Culha,  futbolcularla birlikte sahayı gezerken, oldukça estetik bir görünüm kazanan sahada aynı zamanda da topa ilk vuran isim oldu.  Sahanın ilçeye hayırlı-uğurlu olmasını temenni eden Başkan Culha, ‘İşi uzmanlarına bırakacaksınız” diyerek topu sporculara bırakırken, takıma transfer edilen Nijeryalı iki futbolcu Ossi ve Roland ile İngilizce sohbet ederek, “Hem Arsuz’a, hem de takıma hoş geldiniz” dedi.

Futbol adına oldukça verimli bir toprak olan Karaağaç’tan ulusal ve uluslararası düzeyde futbol oynayacak pek çok sporcunun yetişeceğine inandığını söyleyen Culha; “Arsuz Karaağaçspor, profesyonel liglerde oynamaya hazır. Gerek futbolcu kadrosuyla, gerek bu güzelim tesisi ve sahasıyla bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine dair inancım çok yüksek. Burada yönetici arkadaşlarımızı da kutluyorum. Çok büyük bir özveri ve çalışmayla profesyonel bir takım oluşturdular. Takımın güçlü olması için yurtdışından transfer ettikleri futbolcular da var.

Bugün sporcularımızı Nevşehir’e kampa gönderiyoruz. 12 gün sürecek bir kamptan sonra, takımımız Eylül ayında başlayacak olan ligde fırtına gibi esecek. Futbolcu arkadaşlarımızın ve yöneticilerimizin her zaman yanındayız ve destekçileriyiz. Karaağaç, her zaman olduğu gibi futbol arenasında hak ettiği yeri alacaktır ve daha inşallah ulusal ve uluslararası düzeyde futbol oynayacak pek çok sporcumuz buradan çıkacaktır. Ben şimdiden futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum, yönetici arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Futbolcularımızın hepsinin gelecekte çok iyi işlere imza atacaklarına ve iyi yerlere geleceklerine de inanıyorum” dedi.

28 kişilik bir kafile ile kampa gideceklerini ve güçlü bir takım kurduklarını anlatan Arsuz Karaağaçspor Genel Koordinatörü Murat Arslan da; “Karağaaçsapor, Arsuz Halkı için yeni bir lig yeni bir heyecan. Bugün kampa gidiyoruz. Nevşehir’de 12 günlük bir kamp dönemimiz var. Çocuklarımızın güçlenmesi ve lige hazırlanması için bu çok önemli bir süreç. 12 gün sonra döneceğiz ve lig hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Nazım Culha da sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar ve desteklerini esirgemediler. Kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Karaağaçspor İdari Menajeri Nurettin Yüksel ise futbol adına herkeste heyecan uyandıracak bir takım oluşturduklarını belirterek,  Arsuz ve Karaağaç Halkını yeni bir ligin beklediğine değindi ve 3. Lige yükselmek için ligde kıyasıya mücadele edeceklerini ifade etti.