Payasspor 6 Futbolcuyla Prensipte Anlaştı

0
238

Resmi Sözleşmeler 18 Temmuz’da Bolu Termal Otelindeki Kampta Atılacak…

Spor Toto 3. Lig 2. Grupa mücadele edecek olan Payasspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Payasspor’un prensipte anlaştığı 6 futbolcularla resmi sözleşmeleri 18 Temmuz’da Bolu Termal Otel’deki hazırlık kampında atılacak.

Mavi-Beyazlı ekip Payasspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda Şile Yıldızspor’dan 36 yaşındaki stoper Zafer Aydoğdu ile 1 yıllık, Somaspor’dan 22 yaşındaki orta saha Agah Oktay Yılmaz ile 1 yıllık, Kayserispor’dan 22 yaşındaki stoper Uğurcan Gülay ile 3 yıllık, Samsun Atakum Belediyespor’dan 19 yaşındaki stoper Atamert Yavuz ile 3 yıllık, Kasımpaşa’dan 33 yaşındaki sol bek Mehmet Can Hızarcı ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Hatayspor’dan kiralayacağımız 20 yaşındaki orta saha Özgür Kazar ile prensipte anlaştık. Bu futbolcularla resmi sözleşmeleri 18-29 Temmuz tarihleri arasında Bolu Termal Otel’de yapacağımız kamp esnasında imzalayacağız” dedi.

Bu arada 18-29 Temmuz tarihleri arasında Bolu Termal Otel’de yapılacak kampın ardından ikinci etap kamp çalışmaları 1-10 Ağustos tarihleri arasında Afyon Karahisar Korel Otel’de yapılacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here