Payasspor 3 Puanı Kaptı, Erzinspor Puanla Döndü

0
292

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Payasspor, Payas İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Alemdağspor’u 2-0 mağlup etti. Payasspor’un genç kalecisi Suphi Dağ, yaptığı güzel kurtarışlarla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Deniz Sercan Akgül, Adnan Akbulut ile İsmail Emre’nin yönettiği karşılaşmada ev sahibi ekibin gollerini 35 ve 83. dakikalarda Mümin Aysever attı. Payasspor’da 79. dakikada Cuma Ali Üzüm, 90+4. dakikada da Fatih Dalgıç ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördüler.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Payassporlular, elde ettikleri galibiyeti taraftarlarıyla kutlarken, Mavi-Beyazlı taraftarlar da Kulüp Başkanı Mehmet Arslan’a sevgi gösterilerinde bulundular.

Erzinspor Deplasmandan Bir Puan Çıkardı

Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Erzinspor ise yaşanan olumsuzluklara rağmen başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Turuncu-Beyazlılar İstanbul deplasmanında Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak kente 1 puanla döndü. Şevket Teker, Ahmet Oğuz Yılmaz ile Fatih Deveci hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Erzinspor’un golünü 37. dakikada Önder Selimoğlu, Sultanbeyli Belediyespor’un golünü de 89. dakikada Fatih Taşdelen attı. Alınan bu sonucun ardından Erzinspor, topladığı 16 puan ile 13. sırada yer alıyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here