İskenderunspor, Ceyhanspor’a Farklı Mağlup Oldu!

0
7246

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, deplasmanda Ceyhanspor’a her iki yarıda atılan gollerle 5-0 mağlup oldu. Haftayı mağlup kapatan Turuncu-Mavililerin liderle arasındaki puan farkı 6’ya çıktı.

Ceyhan İlçe Stadında oynanan ve Batuhan Çolak, Uğur Çakmak ile Fırat Olgun hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, ev sahibi Ceyhanspor’un gollerini 2. dakikada Cengiz Argün Argın, 45+2. dakikada Muhammed Sak, 62, 70 ve 74. dakikalarda da Fatih Yılmaz attı.

Ceyhanspor, elde ettiği bu farklı galibiyetin ardından galibiyet sevincini takımı coşku içerisinde destekleyen taraftarlarıyla kutladı.

Alınan bu sonucun ardından, grupta İçel İdman Yurdu 26 puan ile liderliğini sürdürürken, 24 puana yükselen Ceyhanspor ikinci, 20 puanlı 5 Temmuz İskenderunspor ise üçüncü sırada yer alıyor.

Ceyhan’daki zorlu karşılaşmayı, 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı ve İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Başkan Yardımcılar Ahmet Keskin ile Suat Alpaydın ile Kulüp Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu hep birlikte izledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here