Payas Belediyespor Eli Boş Döndü

0
99

payas bldspor25Geçtiğimiz hafta sonu, ligde liderliği kovalayan Ümraniyespor’a konuk olan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, İstanbul deplasmanında 3-2 yenilerek, kente eli boş döndü. Göllü geçen karşılaşmada sarı kartlar da hava uçuştu. Hakem Burak Olcar tarafından ev sahibi takım oyucusuna 5 sarı kart gösterirken, Payas Belediyespor’lu futbolculara da 6 sarı kart gösterdi.

Son haftalarda beklentileri veremeyen Payas Belediyespor 1975, gittiği Ümraniyespor deplasmanında da umduğunu bulamadı. Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan ev sahibi karşılaşmanın 25. dakikasında Bahadır’ı ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını iyice arttıran ev sahibi karşılaşmanın 32. dakikasında bu kez Samet ile farkı ikiye çıkardı: 2-0. İlk yarı da ev sahibinin 2  farklı üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda yere daha sağlam basan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 67. dakikasında Ali Kurt ile farkı bire düşürdü: 2-1. Karşılaşmanın 71. dakikasında bu kez sahneye çıkan Ümranmiyesporlu Mustafa, kafa golü ile takımını 3-1 öne geçiren golü attı.

Farkı kapatmak adına rakip kaleye yüklenen temsilcimiz rakip kalede atak üzerine atak geliştirdi. Maçın uzatma dakikalarında 90+3’te penaltı atışı kullanan Payas Belediyespor’dan Utku, topu ağlarla buluşturdu: 3-2. Ancak bu gol Payas Belediyespor 1975’e yetmezken, maçta bu skor ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here