Erzin Bld.spor Elbistanı Tek Golle Geçti

0
116

erzin bldspor3Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Erzin Belediyespor ligin 4. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Elbistan Belediyespor’la yaptığı karşılaşmada 3 puanın sahibi oldu.

Elazığ Yolspor maçında ceza alan teknik direktör Mustafa Şentürk’ün yerine takım başında yardımcı hoca Mehmet Erol’un çıktığı karşılaşmada rüzgarı arkasına alan ev sahibi takım maça da hızlı başladı. Mücadelenin 15. dakikasında Erzin Belediyespor santrforu Jeremih ceza alanı içinde yakaladığı topu kalecinin ileri çıktığını görünce aşırtma bir vuruşla filelere gönderdi: 1-0. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

Maçın 2. yarısına daha temkinli başlayan konuk takım ilk yarıda yediği gole karşılık vermek için sürekli atak tazeledi. İkinci devrenin büyük bölümünde atak oynayan konuk takım forvetleri Erzin Belediyespor kalecisini bir türlü geçemedi. Karşılaşmada ev sahibinin ilk yarıda attığı tek golle sona erdi. Bu sonuçla Erzin Belediyespor ligde oynadığı 3 maç sonunda, 2 galibiyet 1 yenilgi alarak puanını 6’ya yükseltti. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here