Payas Belediyespor 4’cü Vitese Taktı!

0
47

payas bldspor41Stat: İskenderun Beş Temmuz

Hakemler: Ahmet Ateş***, Metin Cebeci***,Tuğrul Akkoyun***

Payas Belediyespor: Hayrullah ***, Mehmet ***, Serdar***, Tuncay***, Ali Yakup*** (Dk. 60 Utku**), Murat Kurt*** (Dk. 86  Anıl*), Nuri**, Abdullah (Dk. 83 Can***), Ali Yıldırım***, Başaran**, Volkan**

Adıyamanspor: Onur*, Sami**, Rıfat*, Emre*, Cüneyt* (Dk. 46 Oğuz**), Alican*, Deniz*, Zeki** (Dk. 73 Bereket*), Ali*, Tuncay*, (Dk. 46 Mustafa*) İsmail*

Goller: 5. Dak. Tuncay, 18. Dak. Ali Yakup, 80. Dak. Murat Kurt, 90. Dak Serdar (Payas Belediyespor)

Sarı Kartlar: Serdar (Payas Belediyespor) İsmail, Alican, Rıfat, Emre (Adıyamanspor)

İskenderun 5 Temmuz stadında Adıyamanspor’u konuk eden Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın her iki ayrısında da atığı gollerle rakibini 4-0 yenmesini bildi.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan temsilcimiz Payas Belediyespor, maçın başında rakibine üstünlük kurarak, oyunu rakip kaleye yığdı. Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Payas ekibi rakip kaleye etkili geldi. Serdar’ın pasıyla rakip ceza  alanına giren Tuncay, kaleci Onur ile karşı karşıya kaldığı anda topu köşeye bıraktı: 1-0. Golden sonra da oyun kontrolünü iyice eline alan Payas Belediyespor 1975, atak üstüne atak yaparak rakip kalede tehlikeler yarattı. Karşılaşmanın 18. dakikasında Tuncay’ın pasıyla rakip ceza alanına giren Ali Yakup, Kaleci Onur’un çıkmasından faydalanarak yaklaşık 25 metre uzaklıktan topu filelere gönderdi: 2-0. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıya iki farklı galibiyet avantajı ile sahaya çıkan Payas Belediyespor 1975, rakip kaleyi sık-sık yokladı. Karşılaşmada dakikalar 80’i gösterdiğinde bu kez sol kanattan gelişen Payas Belediyespor atağında, iki defans oyuncusunu geçen Utku, topu arka direkte boşta duran Murat Kurt’a gönderdi. Murat Kurt rahat pozisyonda golü buldu: 3-0. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Payas Belediyesporlu Serdar’ın attığı güzel gol ile skor 4-0 oldu ve maç bu skor ile tamamlandı.

Ligin başında istediği sonuçları alamayan Payas Belediyespor 1975, son 4 maçında da galip gelerek 12 puan toplamasını bildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here