Atalar Kolejinden Öğretmenler Günü Kutlaması

0
125

atalar koleji (2)Atalar Koleji’nde, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ekrem Serkan Mazı ve Müzik Öğretmeni Veysel Odabaşıoğlu tarafından hazırlanarak, Mazı tarafından sunulan törende Öğretmenler Günü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Törende okul kurucuları Cuma Bal ve Nevin Şaldırdak öğretmen ve öğrencilere hitaben günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Daha sonra 10-C sınıfı öğrencilerinden Taner Saydam Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün Eğitime verdiği önemi anlatan bir konuşma yaparken 9-B sınıfı öğrencilerinden Abdulkadir Karpuz da, Fazıl Hüsnü Dağlarca’nın “Öğretmen” adlı şiiri, 12-B sınıfı öğrencisi Kübra Başaran ise “Başöğretmen” adlı şiiri okudu.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmayı canlandıran başrolünü Aziz Rutkay’ın oynadığı “Atatürk” isimli filmden izlenen kısa bir video gösterisi ayakta alkışlandı.

Törende son olarak, hazırlığında ve sunumunda müzik Öğretmeni Veysel Odabaşıoğlu’nun büyük emek gösterdiği okul orkestrası ve “Cici kızlar” adlı grubun dans gösterileri ilgiyle izlendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here