Payas Belediyepor 1975 Kulübünün adı Payasspor Oldu

0
347

payasspor1Payasspor’da Yeni Dönem Başladı

2015-2016 sezonunda Spor Toto 3. Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975’te hareketli günler sürüyor. Kulüp Başkanlığına iş adamlarından Gökhan Akel’in getirilmesinin ardından kulübün Payas Belediyespor 1975 olan adı Payasspor olarak değiştirildi. Gökhan Akel başkanlığındaki Payasspor Kulübü, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına ağırlık verdi.

Kulüp 1975 yılında Payas Gençlik Spor Kulübü olarak kurulmuştu.1993 yılında ismini Payas Belediyespor olarak değiştirdi. 2012-2013 sezonunda da Payas Belediyespor 1975 olan kulübün adı yeni sezon öncesinde Payasspor olarak değiştirildi.

Payasspor Abant’a Kampa Gidiyor

Öte yandan, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına da ağırlık veren Payasspor, kamp çalışmaları içinse Bolu Abant’a gidiyor. Payasspor’un çiçeği burnunda yeni Başkanı Gökhan Akel yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Teknik Direktörümüz Durmuş Ali Çolak ile yola devam ediyoruz. Hocamızın isteği doğrultuda iç transferlerimizi büyük ölçüde tamamladık. Dış transferde ise prensipte anlaştığımız futbolcular var. Resmi sözleşme imzaladıktan sonra isimlerini kamuoyuna açıklayacağız. İyi bir kadro kurup hedefi göğüsleyen takım olacağız” dedi.

Futbol Şube sorumlusu Mustafa Akyol ise kamp çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “6-16 Temmuz tarihleri arasında Bolu Abant Petro Clup otelinde kamp çalışmalarımızı başlatacağız. İkinci kamp çalışmalarımız 20-31 Temmuz tarihleri arasında Nevşehir Mustafa Otelinde, 3. kamp çalışmalarımız ise 3-13 Ağustos tarihlerinde yine Nevşehir Mustafa Otelde devam edecektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here