Hatay BŞB’den 2 Transfer!

0
121

bayan basketbol6Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB), Mersin BŞB’den Melike Tuğba Talaslıoğlu ile Canik Belediyespor’dan Dilara Tongar’ı transfer etti.

Mersin BŞB’den transfer edilen Melike Tuğba Talaslıoğlu forvet pozisyonunda oynuyor. Oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden kulüp yönetimi, yerli ve yabancı oyuncu transfer çalışmalarının devam edeceğini de kaydetti.

Hatay BŞB, eski oyuncusu Dilara Tongar ile de yeniden anlaştı. TED Ankara Kolejliler takımında başladığı kariyerine, Orduspor ile devam eden Dilara Tongar, 2012-2013 sezonunda Homend Antakya Belediyespor’da da ter döktü. Bir sonraki sezon Samsun Canik Belediyespor’a transfer olan Tongar burada da 2 sezon geçirdi.

Dilara Tongar transferi hakkında açıklama yapan Koç Ekin Baş; “Dilara çok iyi bir saha görüşüne ve pas fundemantaline sahip, çok potansiyelli bir oyun kurucu, bu sezon adından çok söz ettireceğine eminim. Uzun vadede Türkiye’mizi birçok uluslararası platform da temsil edecek bir oyuncu olacak” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here