Paşa Karaca Lisesi Öğrencilerine Mesleki Seminer

0
327

gelişim hastanesi3İskenderun Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Mesleki Tanıtım Semineri’nin konukları Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Fizyoterapisti Mahmut Yıldırım ve Psikolog Cavide Kaysar, öğrencilere mesleki uygulamalar hakkında bilgiler verdi.

Fizyoterapi uygulamalarını ve çalışma koşullarını öğrencilere aktaran Fizyoterapist Mahmut Yıldırım, meslek seçimi konusunda da tavsiyede bulunarak; “Başarıyı, ancak manevi huzur bulduğunuz meslekte yakalarsınız. Bu nedenle yapmak istediğiniz mesleği seçin. Fizyoterapist olduğunuz zaman da kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Çünkü meslekteki gücünüz, sizin bilginizdir” dedi.

Meslek seçimi konusunda öğrencilere dikkat edilmesi gereken hususları aktaran Psikolog Cavide Kaysar ise; “Seçeceğiniz mesleği gerçekten isteyip, istemediğinizi gözden geçirmek zorundasınız. Meslek seçiminde kararsızlık yaşıyorsanız, aileniz hayatınıza şekil verecek ve mesleki hayatınızda mutsuz olacaksınız. Mesleği isteyerek yapıyorsanız, mutlu olursunuz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here