Başkan Seyfi Dingil Ziyaretçilerini Kabulüne Devam Ediyor

0
51

bld-ziyaret14İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e sivil toplum örgütleri, mesleki kuruluşlar, mesleki oda ve dernekler, işadamları ile çok sayıda vatandaştan tebrik ve başarı dilekleri içerikli ziyaretler devam ediyor. Başkan Seyfi Dingil, kendisine gösterilen bu yakın ilgi ve sevgiye minnettar olduğunu belirtti. Tebrik ziyaretinde bulunanlara teşekkürlerini ileten Başkan Seyfi Dingil, İskenderun halkının güvenine layık olacaklarını, İskenderun’u daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Başkan Seyfi Dingil’e yeni görevinden dolayı kutlayan ve tebrik edenlere işadamı Fuat Tosyalı’nın yanı sıra İSDER Başkanı İsmail Deliveli ve yönetimi de katıldı.

Ziyarette konuşan Deliveli; “Başkanımızı kutlamak ve yeni görevimde başarılar dilemek için yanına geldik. Kendisi de bizleri kabul etti ve sohbet etme imkânı oldu. Başkanımızın İskenderun genelinde çok büyük projelere imza atacağına inanıyoruz. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Yoğun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil ise; “Bu makamın da, belediyenin de asıl sahibi vatandaşlarımızdır. Dolayısıyla kapımız vatandaşımıza her zaman açık olacaktır. Vatandaşımız belediyeye her geldiğinde kendinden bir şey bulacaktır. Nazik ziyaretleri için tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here