Paşa Karaca Lisesi, Futsalda Hatay Şampiyonu Oldu

0
511

paşa karaca lisesi1İskenderun Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi sportif faaliyetlerde göstermiş olduğu başarılırın meyvelerini almaya başladı. Okul, Hatay genelinde gerçekleştirilen futsal müsabakalarında Hatay şampiyonu oldu.

Okulu yaptıran Hayırsever Paşa Karaca’yı ofisinde ziyaret eden Okul Müdürü Soner Eyüboğlu, öğrenciler ve öğretmenler, başarılarını Karaca ile paylaşmak istediklerini ifade ettiler.

Okul Müdürü Eyüboğlu; “Sizlerinde desteği ile öğrencilerimiz futsal, masa tenisi ve tekvandoda birincilikler elde ettiler. 9, 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerinden oluşan futsal takımımız ilçe bölge şampiyonasından çıkarak Hatay il birinciliğini kazanmışlardır. Aynı zamanda 10. Sınıf Öğrencimiz Abdülkadir Sönmez tekvandoda Hatay il birincisi ve 9. Sınıf Öğrencimiz Talha Tunahan Akın ise masa tenisinde ilçe dördüncüsü olmuştur. Bizim başarımız sizlerin öğrencilerimize sağlamış olduğunuz desteklerden kaynaklanmaktadır. Sizlere tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

paşa karaca lisesi2

Hayırsever İşadamı Paşa Karaca ise; “Sizlerle gurur duyuyorum, gerçekten beni mutlu ettiniz. Öğrencilerimizin almış oldukları derecelerin devamını bekliyorum. Derslerinizi de aksatmadan bu başarılarla okulunuzun ismini devamlı duyurun bizlerde elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here