Para Tekvandoda Dünya Şampiyonuyuz

0
134

İlimizi Temsil eden sporculardan Sabit Köse’nin Dünya Üçüncüsü, Sefer Tayyip Harputlu’nun Dünya Beşincisi olması göğsümüzü kabarttı!

Antalya’da gerçekleştirilen, 68 ülkeden yaklaşık 400 sporcunun katılım sağladığı Büyükler Para Tekvando Şampiyonasında Türk Milli Takım Dünya şampiyonu oldu. Milli Takım Antrenörlerinden Mehmet Korhan, böyle bir başarıya imza attıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Turnuvanın İskenderun adına da başarılı geçtiğini kaydeden Korhan, İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcusu Sefer Tayyip Harputlu’nun Dünya Beşincisi, Hasan Erişik sporcusu Sabit Köse’nin de büyük başarı elde ederek Dünya Üçüncüsü olarak ülkemize ve ilimize madalya kazandırdığını kaydetti.

Büyükler Para Tekvando Şampiyonası hakkında değerlendirmelerde de bulunan Korhan; “Evet sevinçliyiz, gururluyuz! Türkiye Tekvando Federasyonunun bu milli görevi bizlere layık gördüğünden dolayı da teşekkür ederiz. Ekip arkadaşlarımızın çabaları, ilgi ve alakadarlarının sonunda ülkemize yakışır bir netice elde ettik.

Antalya’da 68 ülkeden yaklaşık 400 sporcu ile katılım rekorunun kırıldığı Dünya Para Tekvando Şampiyonasında Türk Milli Takımı olarak, takım halinde elde ettiğimiz Dünya şampiyonluğu bizleri çok mutlu etti.

Hatay ilimizden de iki sporcumuzun yarıştığı bu zorlu müsabakada, İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcumuz Sefer Tayyip Harputlu Dünya Beşincisi olurken, sporculuğundan beri tanıdığım ve antrenör olduktan sonra da Hatay’a güzel başarılar kazandıran, aynı zamanda milli takımın başında beraber Milli Takım antrenörü olarak görev aldığım, kardeşim Hasan Erişik sporcusu Sabit Köse Dünya üçüncüsü olarak, ülkemize ve ilimize madalya kazandırmıştır. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here