Palut; “Sonunu Getiremedik Üzgünüz”

0
106

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Gazişehir Gaziantep’e penaltı atışları sonucu 5-3 mağlup olan ve Süper Lig biletini rakibine kaptıran Hatayspor’un Teknik Direktörü İlhan Palut, çok üzgün olduklarını söyledi.

Final maçında iyi bir mücadele göstermelerine rağmen sonunu getiremediklerini belirten Palut, sezon boyunca büyük bir mücadele ortaya koyduklarının da altını çizerek; “Sonuna kadar ilk 2’yi kovaladık. Play-off’ta şampiyon olmayı çok istedik. Bugün bu isteğimizi de sonuna kadar ortaya koyduk. Maalesef başaramadık. Gazişehir Gaziantep’i kutluyorum” diye konuştu.

Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını da tebrik eden Palut; “Çok üzgünüz. Şehrimize Süper Lig’i hediye etmek istiyorduk ancak kısmet değilmiş. Bir süre üzüleceğiz, sonra mücadeleye devam edeceğiz. Futbolcularla gurur duyuyorum. Tahmin edilemeyenleri başardılar” dedi.

Sözleşmesinin süresi hakkında da açıklama yapan Palut; “Şu an o kadar üzgünüm ki kendi durumumu düşünecek pozisyonum yok. Biraz dinlenelim. Sonra herkes için hayırlısı olsun” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here