Merih Hasan Yıldırım Güven Tazeledi

0
661

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında Genel Kurul Heyecanı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 4. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleştirilirken, Başkan Merih Hasan Yıldırım güven tazeledi.

İTSO’da gerçekleştirilen Genel Kurula tek liste halinde gidildi. Divan heyetinin oluşmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile genel kurul başladı.

Hatay SMMM Odası Başkanı Tahsin Kırık ve il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi ve üyelerinin hazır bulunduğu Genel kurulda odanın faaliyetleri değerlendirildi.

Göreve geldiği günden bu yanan üyelerinin iyi ve kötü günlerinde yanında olan ve Muhasebeciler Odasının daha ileriye taşımak için yoğun çaba sarf eden Başkan Merih Hasan Yıldırım, kürsüye gelerek yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ülkede yaşanan ekonomik krizin esnafı derinden etkilediğini belirten Yıldırım; “Bizler Mali Müşavirler olarak esnafın, tüccarın, işletmelerin defterlerini tutmakla mükellefiz. Devlet ile mükelleflerimiz arasında köprü vazifesi görmekteyiz. Onların işleri ne kadar iyi olursa bizler de o derece rahatlarız. Temennimiz, esnaflarımızın, işletmelerimizin işlerinin iyiye gitmesi yönündedir” dedi.

Konuşmaların ardından İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Divan heyetinin oy birliğiyle aldığı kararla, odanın kurulmasından bu yana özveri ile çalışan bir önceki dönem başkanı Alaaddin Özbülbül oy birliğiyle Onursal Başkan seçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde odanın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Merih Hasan Yıldırım, İbrahim Kaynar, Leyla Eren, İsmail Bıkmaz ve Serdar Tümkaya. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here