Palut; “Bu Turu Geçmeyi Hak Ettik!”

0
90

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Medipol Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada; “Daha fazla mücadele eden takım bizdik. Oyuncularım gerçekten bu turu geçmeyi hak etti. Güzel mücadele ettiler” dedi.

Maça çok iyi başladıklarını, golü de erken bulduklarını kaydeden Palut; “Takımda bazı rotasyonlarımız vardı ancak oyuncularım maça çok iyi başladı, golü de erken bulduk. Ondan sonra da rakibimiz 1-1’i yakaladı. Tabii bu skor 3 gol atmamız gereken tabloyu ortaya çıkardı. Bugün maçı daha fazla isteyen takım bizdik. Daha fazla mücadele eden takım bizdik. Daha fazla pas yapan takım bizdik ve oyuncularım gerçekten bu turu geçmeyi hak etti. Güzel mücadele ettiler. Medipol Başakşehir de çok güçlü bir ekip. Burada istedikleri oyunu sergileyemediler. Bu da onları dakika-dakika aşağıya düşürdü” diye konuştu.

Hatay şehrinin mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğunu da vurgulayan İlhan Palut, oyunculara ve taraftarlara teşekkür ederek, artık ligde oynayacakları Kardemir Karabükspor maçına odaklandıklarını sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)