Ligde Zorlu Maçlar!

0
80

Spor Toto 1. ve 3. Lig’de ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. hafta içinde Süper Ligin lideri Medipol Başakşehir’i sürpriz bir skorla kupa dışına iten 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, Pazartesi günü lig maçında deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk olacak. 3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, sahasında Tire 1922 Spor’u ağırlayacak, Payasspor da Bucaspor deplasmanında puan arayacak.

Ligde kötü günler geçiren, topladığı 15 puanla 14. sırada bulunan Erzin Belediyespor, (yarın) sahasında Tire 1922 Spor ile karşılaşacak. Turuncu-Beyazlı temsilcimiz, 33 puanla zirveyi yakından takip eden güçlü rakibi karşısında galip gelerek hem moral bulmak hem de tehlikeli bölgeden uzaklaşmak hedefi ile sahaya çıkacak.

Spor Toto 3. Lig’deki diğer temsilcimiz Payasspor ise haftayı Bucaspor deplasmanında geçirecek. Pazar günü (yarın) Yeni Buca Stadında oynanacak olan maç öncesi Payasspor, bu maçın hazırlıklarını hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdürdü. Dün İzmir’e giden Mavi-Beyazlı ekip bugün maçın oynanacağı statta kısa bir ter idmanı yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Kupa Fatihi Hatayspor ise lig maçında deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk olacak. Pazartesi günü oynanacak maçın hazırlıklarını büyük bir moralle sürdürüyor.

Ligde son 7 maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak 17 puan toplayan ve 3. sıraya yükselen Hatayspor, Süper Lig için iddialı duruma geldi. Bordo-beyazlı ekip, ligin geride kalan 18 haftasında attığı 23 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. Ligin en az gol yiyen ekibi olan Hatayspor, Ziraat Türkiye Kupasında da başarılı bir performans ortaya koydu. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Kardemir Karabükspor-Hatayspor
28 Ocak 2019 Pazartesi Saat: 19.00
Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı
Süleyman Abay, Mehmet Yıldırım, Hüseyin Aylak

Erzin Belediyespor-Tire 1922 Spor
27 Ocak 2019 Pazar Saat: 13.00
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
R.Alkım Aksoy, Halit Karacabay, Muhammet Oğuzhan Öztaş

Bucaspor-Payasspor
27 Ocak 2019 Pazar Saat: 13.30
Yeni Buca Stadı
Barkın Kara, Mutlu Çiğdem, Ali Kılıç

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here