Otel İnşaatı Ruhsat Başvurusu Yapıldı!

0
181

İskenderun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede Karahüseyinli Köyü mıntıkasında otel inşaatının ruhsat başvurusunun yapıldığı ve projelerin incelendiği kaydedildi…

İskenderun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Karahüseyinli mıntıkasında otel inşaatı plan değişikliğinin iptal edilmesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, Karahüseyinli Köyü mıntıkasında otel inşaatının ruhsat başvurusunun yapıldığı ve projelerin incelenmekte olduğu belirtildi. Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

“Karahüseyinli Köyü kıyı kesiminde Casmin Otel yanındaki otel alanı ile ilgili olarak mahkemenin plan değişikliğiyle ilgili iptal kararı eski plana göre verilmiştir. Yargı süreci eski plan dikkate alınarak devam ederken, Belediye Meclisi tarafından yeni bir plan onaylanarak yürürlüğe girmiştir. Mahkemenin söz konusu iptal kararı şu anda yürürlükte olmayan eski plana göre verilmiştir.

Yürürlükte olan yeni plan ile ilgili olarak mahkemenin durdurma ya da iptal yönünde herhangi bir kararı yoktur. Dolayısıyla yeni plan doğrultusunda burada otel ruhsatı alınmasında hukuken herhangi bir sakınca yoktur. Yeni plan hükümlerine uygun olarak otel ruhsatı için başvuru yapılmış olup, projeler incelenmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here