OSB Başkanı Akkatoğlu: “Başkan Lütfü Savaş Bu Yarışta Önde Gidiyor”

0
152

lütfü savaş17Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş Payas Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında CHP Payas İlçe Teşkilatı ile Payas Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Ziyaretlerinde Hatay’ın bir bütün olduğuna dikkat çeken Savaş, bu birlikteliğin sağlanması için çaba sarf edeceklerini söyledi.

İlk olarak CHP Payas İlçe Teşkilatını ziyaret eden Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapacak kişinin öncelikle objektif olması gerektiğini söyledi. Devam eden Antakya Belediye Başkanlığı görevi boyunca herkesi kucaklayan bir anlayışta olduklarını belirten Savaş; “Bu anlayışla Hatay’ın sorunlarına çözüm aradık. Gördük ki şehrimize öncelikle ‘huzur’ ardından ‘hizmet’ lazım. Antakya’da çok iyi işler başardık. Hatay içinde aynı şekilde çalışmak için hazırız” dedi.

CHP Payas Belediye Başkan Adayı Tuncer Süner ise Hatay kamuoyunda her şeyin belli olduğunun altını çizerek; “Hatay’da kan değişikliğine gerek yok. Sayın Başkanımız Lütfü Savaş hizmet yoluna devam edecek. Ama Payas’ın kan değişikliğine ihtiyacı var” diye konuştu.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, Payas Organize Sanayi Bölgesinde ise Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Akkatoğlu ve üyeler tarafından kapıda karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Akkatoğlu; “Adaylığınıza çok sevindim. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Açık konuşayım aldığım bilgi Başkan Savaş’ın bu yarışta önde olduğu yönünde” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here