Civelek; “Belediye Başkanlığı Bir Görev Değil, Sorumluluktur”

0
74

belediye başkanı civelek10Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı ve İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, adaylığının kesinleşmesinin ardından yazılı bir açıklama yaptı.

30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde, yetkili kurulların kararıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden İskenderun Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterildiğini söyleyen Başkan Civelek; “Bir insan için hayattaki en büyük şeref, insanlara ve topluma hizmet için üstlendiği görevi hakkıyla yerine getirmek ve buna karşılık olmak üzere halkın teveccühüne mazhar olmaktır. Partimizin yaptığı çalışmalar, araştırmalar, incelemeler ve anketler sonunda yeniden aday gösterilmemdeki en büyük etken, her kesimden değerli İskenderunlu hemşerilerimin, sizlerin desteği ve tercihi olmuştur” dedi.

Hiçbir zaman seçim kaygısıyla hareket etmediklerini de ifade eden Başkan Civelek; “Hiçbir ayrım yapmadan, toplumun her kesimini kucaklayarak, eşitlik ve adalet ilkeleriyle çalıştık. Kul hakkı yemedik, yedirmedik. Çağımızın en büyük sorunu olan küresel iklim değişikliği ve çevreyi koruma bilinciyle İskenderun’umuzun bugünü ve geleceği için doğru olanı, halkımızın yararına ve çıkarına uygun olanı, hayırlı olanı yaptık. Seçim kaygısıyla hareket etmedik. Zor ve zorunlu olanı tercih ettik. İskenderun’un altyapısını, omurgasını kurduk. İskenderun’un üst yapısını inşa etmeye devam ediyoruz. Bilgimizi, tecrübelerimizi ve emeğimizi önce insan anlayışıyla sizlerin sevgisiyle, güveniyle ve desteğiyle harmanladık. Birlikte başardık.

Değerli hemşerilerim, her zaman size layık olmak için çalıştım. Adaylık belirlenme sürecindeki desteğiniz ve güveniniz için şükranlarımı arz ederim. Belediye Başkanlığı bir meslek değildir.  Halkın teveccühüyle üstlenilen büyük bir sorumluluktur, onurlu bir görevdir. Bayrak yarışıdır. Her zaman, belirleyici olan halkın iradesidir, sizlerin takdiridir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here