Ortodoks Vakfı Yönetiminden İGC’ye Ziyaret!

0
71

Teymur; “Bu Zor İşin Üstesinden Başarıyla Geliyorsunuz”

İskenderun’da, vakıf olarak çalışmalarının yanında her konuda duyarlılıklarını ortaya koyan İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ile Kilisenin Ruhani Lideri Dimitri Yıldırım, kısa bir zaman önce yeni yönetimini oluşturan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette konuşan Vakıf Başkanı Can Teymur, insanoğlunun hangi dine, mezhebe, siyasi görüşe sahip olursa olsun sevgi noktasında birleşmesi gerektiğine işaret etti.

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Peder Dimitri Yıldırım ile birlikte İGC Yönetim Kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Şehmus Aslan; “Geçmişte olduğu gibi aynı kararlılıkla, yine sevgi ve birliktelik ile yolumuza devam edeceğiz. Cemiyetimiz her zaman için sizlerin hizmetinizdedir. Bu birliktelikler olduğu süre zarfında hoşgörü ve sevgi daha artacaktır” dedi.

Vakıf Başkanı Can Teymur ise vakıf yönetimi ve tüm Ortodoks Cemaati adına İGC’nin yeni yönetime başarılar diledi ve basının yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı onur duyduklarını söyledi. İnsanların sevgide birleşmesi gerektiğine vurgu yapan Teymur; “Cemiyet olarak çalışmalarınızı takip ediyoruz. Takdire şayan çalışmalarınız var. Zor bir görev üstlendiğinizi biliyoruz ama bunun üstesinden de başarılı bir şekilde çıktığınızı da görüyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, iki cemiyet yönetim kurulu üyeleri arasında samimi sohbetler gerçekleşti, sohbet sırasında eski anılar da yeniden canlandırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here