Operasyonlar Hız Kesmeden Sürdürülüyor!

0
39

Hatay Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda 6 adreste eş zamanlı olarak operasyon yapıldı.

Operasyonlar neticesinde; K.K.A. isimli şahsın Kuzeytepe Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada, 12.182 adet Captagon Hap, Daralı 34,45 gram Metamfetamin, Daralı 2,28 gram Kubar Esrar, 20 bin Türk lirası ve 200 ABD doları ele geçirildi.

M.K.A. isimli şahsın Aksaray Mahallesinde yapılan ikamet aramasında ise 289 adet Tramadol Sentetik Ecza Hap, Daralı 3,45 Kubar Esrar, Daralı 2,30 gram Metamfetamin, Daralı 151,20 gram Takoz Esrar, 1 adet Hassas Terazi, 2 adet Ruhsatsız Tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör, 193 adet 9×19 mm çapında dolu fişek, 16 adet 7×65 mm çapında dolu fişek ile 2 adet Av Tüfeği ve 9 adet kartuş ele geçirildi.

Ayrıca şahsın ikametinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı yaptığı da görülürken, bununla ilgili olarak da 1 adet 15 cm boylarında küçük piknik tüpü, 2 küçük şişe içerisinde Metamfetamin yapında kullanılan Aseton, 1 adet sıvı yanıcı madde, 1 adet plastik şişe içersinde Sentetik Tiner, 1 adet Alüminyum Folyo Rulosu ve 2 adet falçata ele geçirildi.

E.Y. isimli şahsın Armutlu Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramalarda da 1 adet Hassas Terazi, 2 adet pompalı  av tüfeği ele geçirildi. ikamette ayrıca suça sürüklenen M.K. ve H.E. isimli çocuklar ile K.K.A, M.K.A ve E.Y. isimli şahıslar hakkında tahkikatlara başlandı.

İskenderun’da Ev Araması

Öte yandan, İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda H.Y. isimli şahsın ikamet adresinde de aramalar yapıldı. Bu aramalarda; 270 gram Esrar, 6,31 gram Metamfetamin, 3 adet özel reçeteye tabi Lyrıka hap, 3 adet Extacy, 3 adet boyları 20 ile 80 cm arasında değişen Dişi Hint Keneviri, 1 adet alüminyum folyo ele geçirilirken, yakalanan şahıs hakkında adli işlemlere de başlandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here