Defne ve Reyhanlı’da ‘Uyuşturucu’ Operasyonları!

0
38

Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü, Uyuşturucu Madde Ticareti ve Kaçakçılığı ile Kenevir Ekimi konusunda yaptığı operasyonlar sonunda, Defne’de Kubar esrar ve Kenevir maddesi, Reyhanlı’da ise 12 bin adet Captagon hap ele geçirdi.

Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Defne İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte kenevir ekim alanlarının tespitine yönelik, geçtiğimiz günlerde icra edilen faaliyet esnasında, Defne ilçesi Karşıyaka Mahallesinde tespit edilen 4 ayrı tarlada arama yapıldı.

Tarlalarda, 5.000 gr. kubar esrar maddesi ile boyları yaklaşık 100 ile 200 cm. arasında değişen ve 44.000 gr. esrar maddesi elde edilecek miktarda hasada hazır 2.200 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup olayla ilgili adli işlemlere başlandı.

Uyuşturucu Madde Kaçakçılarına da Göz Açtırılmıyor

Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ayrıca Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte uyuşturucu madde satıcılarına yönelik icra edilen faaliyetler esnasında, Tayfur Sökmen Mahallesinde ikamet eden A.A. isimli şahsın Reyhanlı ilçesinden, Antakya ilçesine uyuşturucu madde taşıyacağı bilgisini aldı.

Konuyla ilgili Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ve ‘Öğle’ isimli Uyuşturucu Madde Arama Köpeği ile birlikte yapılan operasyon sonucunda, A.A. ile B.E. isimli şüpheliler, uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen 12.000 adet Captagon hap ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma işlemlerinin tamamlanmasını müteakip adli makama sevk edilen B.E. yurt dışı yasağı ile serbest bırakılmış, A.A. ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here