Ömer Şaydak Türkiye Finallerinde!

0
391

Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Mersin Ulusal Gelişim Bölge Şampiyonasına katılan Ömer Şaydak, iki madalyayla Hatay’a döndü. Şaydak, yüzdüğü derecelerle final barajını da geçerek 4-8 Aralık’ta Ankara’da yapılacak olan 11-12 yaş Türkiye Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Adana, Antalya, Mersin, Kayseri, Nevşehir, Aksaray, Gaziantep, Niğde, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Kahramanmaraş, Van, Sivas, Isparta, Konya ve Burdur illerinden gelen, toplamda 274 sporcu ile mücadele eden Ömer Şaydak, adeta devler arasından sıyrılıp büyük bir başarı sağladı.

Özel havuzlarda antrenmanlar yapan ve bu kısıtlı imkânlara rağmen adından sıkça söz ettiren Şaydak, milli takım yolunda da emin adımlarla ilerliyor.

AYK Antakya Spor Kulübü Başkanı Cüneyt Eroğlu, Ömer’in aldığı başarılarla bir kez daha gururlandıklarını belirtirken; “Yayladağılılar Derneği Başkanı Av. Mehmet Yalçın ve yöneticilerine şükranlarımızı sunarız. Kısıtlı imkânlara rağmen bu başarıları elde etmek kolay bir şey değil ama Ömer bunu başarıyor. Antrenörümüz Murat Şaydak’ın da yaptığı sıkı bir çalışma takvimi ile başarılı yüzücümüzün daha nice başarılara imza atacağına inancımız tamdır” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here