Okur; “Hedefimiz Final Oynamak”

0
301

Hatay Şampiyonu Futbolculardan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Hatay genelinde ortaokullar arası düzenlenen yıldızlar futbol müsabakalarında Hatay şampiyonu olan Yunus Emre Ortaokulu futbol takımı sporcuları, öğretmenleri ve okul idarecileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sporcuları tebrik ederek; “Gençlerimizin spor yapmalarını belediye olarak çok önemsiyoruz. Spor yapmak sağlık açısından çok önemli. Sizlerin bu başarısının diğer takımlara da örnek olmasını diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek. İskenderun’da futbol çok seviliyor. Son derece yetenekli futbolcular yetişiyor. Başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Düzenlenen şampiyona hakkında bilgiler veren okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Sinan Okur da; “Müsabakalarda takımımız güzel bir futbol ortaya koyarak Hatay şampiyonu oldu. Şimdi Bölge şampiyonluğu için Adıyaman’a gideceğiz. Hedefimiz final oynamak. Bunun için çok çalışacağız. Başarımızı İskenderun halkına armağan ediyoruz. Takımımızda son derece yetenekli sporcular var. Alt yapı çok önemli. Sizlere de spora ve sporcuya desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, sporculara ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here