İskenderun Belediyespor, Armutluspor’u Tek Golle Geçti

0
291

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi Play-Off karşılaşmasında Armutluspor ile İskenderun Belediyespor, Çekmece Sahasında karşılaştı. Sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun temsilcisi, Armutluspor’u 1-0 mağlup etti. Grubun bir diğer maçı ise Dörtyol 9 Ocak Stadında oynandı. Bu önemli karşılaşmada Samandağspor, Dörtyol Esnafspor’u 2-1 mağlup etti.

Armutluspor ile İskenderun Belediyespor arasındaki karşılaşmayı Hatay Bölgesi hakemlerinden Hasan Yüncüoğlu, Necmi Demir ile Ahmet Fındık yönetti. Bu zorlu karşılaşmada İskenderun Belediyespor’un golünü 60. dakikada Sercan Ali Kaya attı. Sarı kartların havalarda uçuştuğu müsabakada, Armutluspor’dan Yusuf Sürmeli 45+1. dakikada kırmızı kart gördü.

Dörtyol Esnafspor, Samandağspor’a Boyun Eğdi

Hatay Amatör Küme Süper Ligi Paly-Off karşılaşmalarında bir diğer heyecan ise Dörtyol 9 Ocak Stadında yaşandı. Önemli karşılaşmada Samandağspor, Dörtyol Esnafspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Samandağspor’un gollerini Alinho Keita ile Mustafa Kanmaz atarken, ev sahibi Dörtyol Esnafspor’un golünü Selim Kıyılı kaydetti.

Kaleci Muhammed Sakatlandı

Bu kritik karşılaşmada kötü bir anda yaşandı. Samandağspor’un kalecisi Muhammed Gündüz, rakibiyle girdiği ikili mücadelede 2 dişi kırıldı, dudağı parçalandı ve hafıza kaybı geçirdi. Genç eldiven hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Gündüz’ün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Alınan bu sonuçların ardından 10 puanlı Samandağspor Grup Liderliğini sürdürürken, İskenderun Belediyespor 8 puan ile ikinci, Dörtyol Esnafspor da 5 puan ile üçüncü sırada yer aldı. Haftayı yenilgiyle kapatan Armutlu Spor’un henüz puanı bulunmuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here