Öğretmenler İskenderun’da Spor Kulübü Kurdu

0
482

İskenderun’da değişik okullarda görev yapan bir grup Beden Eğitimi öğretmeni, İskenderun Poyraz Akademi Spor Kulübü’nü kurdu.

Beden Eğitimi öğretmenleri Sinan Okur, Adem Bodur ve Muhammet Ali Kızılkaya, İskenderun Poyraz Akademi Spor Kulübü ‘nün kurucu üyeleri oldu.

İskenderun Poyraz Akademi Spor Kulübünü bu yıl kurduklarını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Sinan Okur; “İskenderun’da görev yapan genç beden eğitimi öğretmenleri olarak, bir araya geliyoruz. Amacımız, İskenderun’da sportif alanda bir hareketlilik yaratmak. Futbol Okulu ve Amatör Spor Kulübü olarak hizmet vereceğiz. Yaz döneminde, öğrencilerimizi spor sahalarına çekmek istiyoruz.

Amatör Kulüp olarak hedefimiz, futbolu öğrenmek ve bu yolda yeteneklerini geliştirmek isteyen çocuk ve gençlerin psikolojik ve sosyal yönden gelişimlerini sağlayan bir eğitim vermektir. Yeteneklerini geliştiren yıldız adayı oyuncuları Kulüp takımımızda oynatarak geliştirip, hedefi olan üst düzey yarışmacı takımlara göndermek ve geleceğin profesyonel futbolcularını yetiştirmektir” diye konuştu.

Kulüp olarak oyuncuları ile antrenmanlara sıkı ve düzenli olarak devam ettiklerini belirten Okur, eğitmenlerinin Beden Eğitimi öğretmeni ve futbol geçmişi olan ve kendilerini ispatlamış kişiler olduğunu belirterek İskenderun Poyraz Akademi Spor Kulübü olarak iddialı olduklarını vurguladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here