Öğrenicilerden Vayisoğlu’na Teşekkür Ziyareti

0
351

İskenderun Ticaret Borsasının bugünlerdeki konuma gelmesinde en büyük söz sahibi olan Genel Sekreter Engin Vayisoğlu, eğitime yapmış olduğu yardımlar ile de adından söz ettiriyor. Okullarına yapılan yardımlardan ötürü dün İskenderun Ticaret Borsasını ziyaret eden Yukarı Kepirce İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Engin Vayisoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Okul Müdür Yardımcısı Tahsin Karataş ile okul öğretmenlerinden Seda Akar ve Aziz Akyol öncülüğünde Çanakkale destanını anlatıldığı “Çanakkale” adlı filmi izlemek için şehir merkezine gelen Yukarı Kepirce İlk ve Ortaokulu öğrencileri, filmin ardından okullarına yardımda bulunan İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu’nu da unutmadılar. Ellerinde çiçekler ile Vayisoğlu’nu ziyaret eden öğrenciler, yardımlarından dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vayisoğlu, öğrencilerin kendisi için en değerli misafirler olduğunu söyledi. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Vayisoğlu, çok duygulu anlarda yaşadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here