Obezite Cerrahisiyle 100 Kiloya Veda Etti

0
109

Dört yıl önce yatağa bağlı yaşayan ve sedyeyle hastaneye getirilen 201 kilo ağırlığındaki Emine Çalım, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde uygulanan tüp mide ameliyatı sonrasında sağlığına kavuştu. Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği operasyonun ardından yürüyerek taburcu olan Çalım, iki yılda 101 kilo vererek, 100 kiloya geriledi.

“Ekip çalışmasıyla başardık”

Gerçekleştirmiş oldukları tüp mide operasyonuyla Emine Çalım’ınsağlıklı bir şekilde kilo verdiğini belirten Op. Dr. Cavit Göktaş; “Aşırı kilolarından dolayı yürüyemez halde olan Emine Çalım, son çare olarak tüp mide ameliyatını tercih etti ve hayata tekrar tutundu. Ameliyatın ardından Beslenme ve Diyet Uzmanı Eray Albayrak’ın takibiyle de düzenli ve sağlıklı bir şekilde kilo vererek, 100 kiloya geriledi. Ameliyatın başarıyla gerçekleşmesi, iyi bir takım çalışmasının sonucudur. Hastamızın durumunun iyi olması, başarının göstergesidir” dedi.

Ameliyat olduktan sonra yeniden doğduğunu ifade eden Emine Çalım, Op. Dr. Cavit Göktaş ve Eray Albayrak’a teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here