Noel Bu Gece Kutlanacak!

0
220

Tüm dünya ülkelerindeki Hıristiyanlar Noel’i büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanırken, İskenderun’daki Noel Bayramı programı da belli oldu. 24 Aralık akşamı (bugün) kutlanacak olan ‘Noel Bayramı’ İskenderun’da Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi ile Müjdeleme Latin Katolik Kilisesinde iki ayrı ayinle kutlanacak. Bayram ayinleri Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde bugün saat 18.00’de, Müjdeleme Latin Katolik Kilisesinde ise saat 23.00’te gerçekleştirilecek.

“Bayram Günleri, İnsan Hayatının Neşe ve Mutluluk Günleridir”

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da bu gece kutlanacak Noel Bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların ve bayram tadında kutladığımız özel günlerin, bizleri sevgi ile birbirimize yakınlaştırmakta, sevgi ve hoşgörü ortamının artmasına vesile olmakta olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da var olan hoşgörü ve kardeşlik ortamının devamını dileyerek; “Bayram günleri, insan hayatının neşe ve mutluluk günleridir. Bizleri kaynaştıran, birbirimize güçlü gönül bağları ile bağlayarak kardeşlik duygularını coşturan anlamlı zamanlardır.

Geçmişte olduğu gibi bugün de birçok medeniyetin, inancın, kültürün merkezi konumundaki kentimiz buradan aldığı güç ve dinamizmle, dünya barışına örnek teşkil etmeye devam edecek; sergilediği bu istikrarlı duruş ile daha mutlu ve müreffeh bir geleceğin kurulmasında yol gösterici olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Noel’in tüm Hristiyan vatandaşlarımıza huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, hiçbir ayrım gözetmeden yüzyıllardır bu topraklarda bir arada yaşadığımız Hristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum” şeklinde ifadeler kullandı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here