Noel Bayramı Dolayısıyla Hristiyan Ailelere Ev Ziyaretleri

0
105

İskenderun Kaymakamı Yönden’den Gönülden Gönle İnce Bir Dokunuş!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, beraberinde İskenderun Aziz Nikola Rum Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur olmak üzere, İskenderun’da ikamet eden Ortodoks Cemaati mensubu bazı aileleri Noel Bayramı vesilesiyle ziyaret etti.

Kaymakam Yönden, söz konusu ev ziyaretleri programı kapsamında, Kurtuluş Mahallesi sakinlerinden Nora Kara’yı, Pınarbaşı Mahallesi sakinlerinden Selim ve Nazire Emektaş çiftini, Numune Mahallesi sakinlerinden Nedim ve Hilen Emektaş çiftini ve yine Numune Mahallesi sakinlerinden Hanna ve Meleki Bakioğlu çiftini evlerinde ziyaret etti.

Hristiyan Ailelerin evlerini ziyaret ederek, kendileri ile sohbet ortamında bir araya gelen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, evlerine konuk olduğu ailelerin Noel Bayramlarını da bizzat tebrik etti. Hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan Kaymakam Yönden, sıcak sohbetlerin akabinde aile bireylerine herhangi bir istek veya ihtiyaçları olup olmadığını da sordu.

İskenderun’da ikamet eden Hristiyan Vatandaşlar, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in bu jesti karşısında mutlu olduklarını belirterek Yönden’e teşekkürlerini ilettiler.

Şiarımız, Dostluk Ve Kardeşliktir

Konuyla ilgili açıklama yapan Vakıf Başkanı Can Teymur, her zaman için dostluk ve kardeşlik şiarı ile hareket ettiklerini hatırlatarak; “Noel Bayramı münasebetiyle Ortodoks Cemaatimiz mensubu yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutlayan, bir ihtiyaçları olup olmadığını soran ve onlarla hasbihal ederek gönülleri fetheden ve onların hayır dualarını alan İskenderun Kaymakamımız Sayın İskender Yönde beyefendiye şükranlarımızı, içten sevgi ve saygılarımızı sunarız. Sağ olun, Var olun Sayın Kaymakamımız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

 

 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here