Necdet Yenikale, CHP Belen İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

0
142

“Belen’in Birleştirici Gücü Olmaya Kararlıyız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen bir önceki dönem ilçe başkan yardımcısı Necdet Yenikale ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Genel Merkezi kongre takvimini açıkladıktan sonra ilçe yönetimleri de kendi bünyelerinde hazırlıklara başladı. Bu kapsamda, CHP Belen İlçe Başkanlığı’nda bir önceki dönem ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüten Necdet Yenikale, önümüzdeki seçimlerde CHP Belen İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yenikale adaylığını şu sözlerle kamuoyuna duyurdu;

“Gönülden bağlı olduğum partimin her kademesinde görev aldım. İlçe başkan yardımcılığı görevi dahi olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belen’de hak ettiği yere gelmesi için mücadele verdim. Artık bu mücadelemi ilçe başkanı olarak devam ettirmek istiyorum.”

CHP, Demokrasinin ve Adaletin Bekçisidir

Açıklamasında partilerinin seçim sürecine de değinen Başkan Adayı Yenikale; “Ülkemizde demokrasinin ve adaletin bekçileri konumunda olan Cumhuriyet Halk Partisi, Hatay’da delege seçimleri yapma kararı alarak bunu bir kez daha göstermiş oldu. Bu karar, CHP Belen İlçe örgütünü daha dinamik ve daha çalışkan bir yapıya kavuşturacaktır” diye konuştu.

CHP Belen İlçe Başkanlığına aday olacak diğer isimlere başarılar da dileyen Yenikale; “İlçe kongresi için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Parti üyelerimiz ve partimize gönül vermiş yoldaşlarımız da değişim istiyor. Onlarda biliyorlar ki Cumhuriyet Halk Partisi Belen’de hak ettiği konumda değil. Bunun için bir araya geldik. Çünkü bir araya gelmek başlangıçtır. Birlikte çalışmak başarıdır. Başarıyı oylarımızı daha yükselterek göstereceğiz. Bunun içinde çok çalışmalıyız ve ayrım yapmadan Belen halkını kucaklamalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi’ni Türkiye’nin olduğu gibi Belen’in de birleştirici gücü yapmaya kararlıyız. Buradan CHP Belen İlçe Başkanlığı adaylığımı açıklıyor, diğer adaylara kongre sürecinde başarılar diliyorum” diyerek açıklamasını tamamladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here