Nardüzü’nde Futbol Eğitimi

0
253

futbol akademisiNardüzü beldesinde açılan Futbol Park İşletme Sorumlusu Rezzan Kesene, antrenman programları ile çocukların futbol yeteneği gelişecek ve bunu sosyal medyada canlı yayın ile tüm futbol dünyasına duyuracaklarını söyledi. Kesene, deneyimli hoca Fatih Toluyağ nezaretinde de öğrencilere futbol eğitimi verdiklerini belirtti.

İskenderun’da 6-16 yaş gurubuna yönelik Nardüzü Beldesinde açılan Futbol Akademisi hizmete girdi. Nardüzü Belediye binası arkasında yapılan Futbol Park tesislerinin açılışı ise önümüzdeki günlerde yapılacak. Tesis adına açıklama yapan işletme sorumlusu Rezzan Kesene; “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. İstanbul’dan özel ekip getirerek en son teknoloji kullanmak suretiyle halı saha maçları ve çeşitli maç organizasyonları www.futbolpark.net sitemizden 24 saat canlı olarak verilmektedir. Futbolunu oynayan kişinin ya da takımın maçı aynı anda dünyanın heryerinde internet sayesinde sitemizden izlenebilecektir.

Bünyemizde kurduğumuz Futbol Akademisi de spor camiasının yakından tanıdığı, uzun yıllar çeşitli futbol kulüplerinde profesyonel futbol oynayan ve altyapı antrenörlüğü yapan deneyimli hocamız Fatih Toluyağ  nezaretinde öğrencilerimiz çalışmalara başladı.

Antrenmanlar Canlı Yayınlanacak

06-16 yaş arası guruplar şeklinde bize facebook.com/FutbolParkNet @FutbolParkNet youtube.com/FutbolParkNet adreslerinden veya 641 59 59 nolu telefonlardan başvuran her veli, çocuklarını güvenli bir şekilde tesislerimizde ücretsiz servis hizmetimizden yararlanacaktır. Yine Türkiye’de ilk kez, oynanan tüm maçları www.FutbolPark.net üzerinden canlı olarak yayınlayacağız. Ayrıca yapılacak olan tüm antrenmanlarımızı canlı olarak yayınlama olanağını da sunuyoruz.

Antrenman programları ile çocuğunuzun futbol yeteneği gelişecek ve bunu sosyal medya ve canlı yayın yeteneğimizle tüm futbol dünyasına duyuracağız. Yine internet aracılığı ile çocuklarımız arasında düzenlenecek yetenek karşılaşmaları ile tüm futbol dünyası, sosyal medya kullanılarak haberdar edilecek ve tüm altyapı sorumlularının izlemesi canlı yayın ve You Tube aracılığıyla sağlanacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here