“Namusumuza Dil Uzattırmayız!”

0
202

CHP Gençlik Kolları Başkanı Mursaloğlu’ndan İddialara Yanıt!

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu, üyelerine ve kamuoyuna duyuru niteliğinde bir açıklamada bulundu.

Seçim sürecinde yaptıkları çalışmalarla ilgili ortaya atılan iddialara yanıt veren Mursaloğlu; “CHP İskenderun Gençlik Kolları üyeleri olarak son dönemde gerek sosyal medya üzerinden gerekse farklı mecralarda bazı kötü niyetli kişilerin, bizlerin başka bir parti adına çalışmalar yaptığımız iddiasıyla yaptığı fütursuzca ve vicdansızca yaptıkları açıklamaları derin üzüntüyle takip ediyoruz. Seçim döneminde partimiz ve ideallerimiz uğruna verdiğimiz tüm emekleriniz namusumuzdur namusumuza dil uzattırmayız!

Bizim gece 4-5’lere kadar pankart asmak için emek verdiğimiz uykusuz gecelerimiz var. Bölgemizde dolaştığımız tüm mahallelerde ayak izlerimiz var. Sabahın köründen gecenin bir yarılarına kadar beklediğimiz çadırda alın terimiz var. Eşini çocuğunu ihmal edip bizlerle seçim çalışması yapan genç kadınlarımız oruç ağız günde dört saat uykuyla sürekli koşturan genç delikanlılarımız yeri geldiğinde işini gücünü hastanedeki anasını babasını ihmal edip ALTIOK için emek veren yiğit yüreklerimiz var. Bizler bugüne kadar onurumuzla mücadele verdik bugünden sonra da onurumuzla partimiz için sonsuza dek mücadele vermeye devam edeceğimizden kimsenin zerre şüphesi olmasın” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here