Müzakere Terörü İyice Arttırdı!

0
57

MHP İlçe Başkanı Gül; “AKP İktidarının Var Olduğu Her Gün, Terör Örgütü Daha Can Almaya Devam Edecektir”

Geçtiğimiz gün bir şehit haberinin daha gelmesiyle teröre lanetini yineleyen MHP İskenderun ilçe Başkanı İbrahim Gül, AKP hükümetinin terörle mücadeleyi durdurarak, müzakereye başlamasının terör olaylarını iyice arttırdığını savundu.

Terör saldırılarının artmasını AKP’nin izlediği yanlış politikaya bağlayan Gül; “2002 seçimleri ile iş başına gelen AKP iktidarı terörle mücadeleyi durdurarak, Teröristle müzakereye başlamıştır. Terörle müzakerenin başlaması AKP İktidarının Kürt meselesi diye adlandırıp, açılım Projesi ile verdiği tavizler ve süregelen müzakereler, Terör örgütünün yeniden toparlanmasına, “Eylem yaptıkça pazarlık artıyor” düşüncesi ile eylemlerini sıklaştırmalarına neden olmuştur. Askeri alanlara, Emniyet binalarına saldırmaya başlamış hatta bir kısım il ve ilçelerde aylarca kuşatma hareketinde bulunmaya başlamışlardır. Hakkâri ilimiz ve Çukurca ilçemiz bu kuşatmalara örnek gösterilebilir” dedi.

PKK Terör örgütünün AB ülkelerinden maddi ve siyasi destek aldığını da savunan MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül; “AKP İktidarının var olduğu her gün Terör örgütü daha can almaya devam edecektir. Çünkü AKP iktidarı Güvenlik güçlerinin Terörle mücadele etmesini engelleme girişimleri yanında Terörle mücadele Kanununda köklü değişiklik yapmayarak yargıda Yakalananların kısa süre sonra serbest bırakılmalarını da sağlamaktadır.

Giden canlar, Toprağa giren fidanlar AKP’nin umurunda değildir. AKP Biraz daha iktidarda kalabilmek için AB ve ABD ağabeylerinin talimatlarının yerine getirme gayreti içindedir. Türkiye’de yaşayanlar bilmektedir ki PKK Terör örgütü AB ülkelerinden maddi ve siyasi destek almaktadır.

Terörle mücadelenin yolu öncelikle “Terörle mücadele Kanununu” yeniden düzenlemek, Türk Silahlı kuvvetlerine ve Emniyet güçlerine tam yetki ve gerekli bütçenin verilmesidir. Terörle müzakere ve Şehit cenazelerine Çelenk gönderip arkalarından Hamasi Nutuk atmak Terörle mücadele değildir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here