Muhasebeciler Odasından Üyelerine Bilgilendirme Semineri

0
105

muhasebeciler3İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) tarafından, üyelerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclis salonunda, Meslek mensuplarına ve Meslek mensubu adaylarına yönelik düzenlenen dönem sonu yapılması gereken işlemler konulu seminer ve bilgilendirme toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Seminer öncesi İskenderun SMM Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül tarafından mesleğe yeni atanan Mali müşavirlere Ruhsat belgeleri de takdim edildi.

muhasebeciler4

İskenderun’da kanunların sürekli değiştiğini belirten İskenderun SMM Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül; “Oda olarak her zaman için üyelerimizi bilgilendirmek, yeni çıkan kanunları anlatmak, mesleki bilgi birikimlerini arttırmalarını sağlamak için toplantılar düzenliyoruz ve bu toplantıları konusunda en uzman kişilerle birlikte yapıyoruz. Bundan sonraki toplantılara üyelerimizin daha çok katılımlarını sağlamak ve onlara daha çok faydalı olmak istiyoruz” dedi.

Seminerde söz alan TÜRMOB Genel Saymanı Ülkü Sönmez ve SMM Baş Denetçi Denetim Müdürü Aydın Dede, dönem sonu yapılması gereken işlemler, yeni yürürlüğe giren maddeler ve Mali müşavirlerin yapması gereken çalışmalar ile ilgili sine vizyon destekli olarak bilgiler verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here