Muhasebeciler, Haftalarını Kokteylle Kutladı

0
90

muhasebeciler haftası1İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla protokol üyelerinin de katılımı ile kokteylli kutlama gecesi düzenledi. Anemon Otelde düzenlenen Muhasebeciler Haftası kutlamalarına Hatay Vali yardımcısı Ahmet Ertan, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkana Alaaddin Özbülbül, Serbest muhasebeci ve Mali müşavirler Odası yönetim kurulu üyeleri ve meslek mensupları katıldı.

Türkiye genelinde her yıl Mart ayının ilk haftasında muhasebeciler gününün kutlandığını açıklayan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül; “Derneğimiz 335 üyesi ile İskenderun halkına ekonomisine büyük bir destek vermektedir. Bizler bu mesleği icra eden meslek grubu olarak her zaman İskenderun ekonomisinin yanındayız. İskenderun Belediyesine de her zaman katkımız oldu ve Belediye Başkanımız da her zaman bizlere destek oldukları için kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Ardından söz alan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise; “Tüm serbest muhasebeci mali Müşavirler odamızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Size her zaman ihtiyacımız var. Zaten tüm yönetimler şeffaf ve hesap verebilir olmalıdır. Bizim de hesaplarımız açık” dedi.

Son olarak söz alan Hatay Vali yardımcısı Ahmet Ertan Yücel ise; “İskenderun ilçemiz sanayisi ve hizmet sektörü ile ilimiz ve ülkemiz için son derece önemli bir ilçesidir. İlimiz ve ülkemiz için de son derece önemli bir şehir. Kısa zamanda İskenderun’un daha da gelişeceğinizi umut ediyorum. Bu vesile ile Tüm serbest muhasebeci mali müşavirler odamızın bu anlamı gününün kutlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Hatay Vali yardımcısı Ahmet Ertan Yücel, Mali Müşavir olmaya hak kazanan Mehmet Kıranlıoğlu’na çalışma ruhsat belgesini takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here