Atalar Koleji’nde “İstiklal Marşı Okuma” Yarışması Yapıldı

0
262

atalar koleji2Atalar Koleji İlköğretim Okulu, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma” etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında “İstiklal Marşı Okuma Yarışması” da yapıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan etkinlikte, Atalar Koleji İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencisi Hazal Akgündüz, günün anlam ve önemini anlattı. 84 öğrenci arasında yapılan İstiklal Marşı Okuma yarışmasında birinci olan 3 öğrenci ise, etkinlik sırasında İstiklal Marşı’nı okudu ve madalyalarını aldı.

atalar koleji3

Atalar Koleji konferans salonunda düzenlenen “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü” etkinliğinde, İstiklal Marşı’nın yazılma ve bestelenme süreci, yazılış sebebi ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatı anlatıldı, şiirler okundu.

Sinevizyon gösterisiyle devam eden etkinlik kapsamında, İstiklal Marşı Okuma yarışmasında 84 öğrenci arasından seçilerek birinci olan 3-A sınıfı öğrencileri Sezin Sevi, Dilara Eren ve Havin Akgündüz ise sahneye çıkarak teker-teker İstiklal Marşı’nı okudu. İstiklal Marşı Okuma yarışmasında birinci olan öğrenciler madalya ile ödüllendirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here