Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Son Teşvikler Anlatıldı

0
121

İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında üyelerine yönelik bilgilendirme eğitimleri devam ediyor. İSMO Salonunda gerçekleştirilen toplantıda İş-Kur İl Müdürü Ziya Yüksel ve SGK İl Müdürü Hamit Bal son Torba Yasasıyla çıkartılan Teşvikler konusunda bilgiler verdiler.

İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, toplantı öncesi yaptığı konuşmasında; “Oda olarak her fırsatta üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Mesleğimizde sürekli mevzuatlar değişiyor, yeni kanunlar ve yasalar çıkıyor, artık işlemlerin çoğu internet üzerinde yapılıyor.

Bu nedenle meslektaşlarımızın sürekli kendilerini yenilemeleri, yeni çıkan mevzuatları bilmeleri gerekiyor. Bizlerde Muhasebeciler Odası olarak düzenlemiş olduğumuz toplantılarda en yetkili kişiler tarafından üyelerimizi bilgilendiriyoruz” dedi.

Yoğun katılımla İSMO Salonunda gerçekleştirilen toplantıda,  İş-Kur İl Müdürü Ziya Yüksel ve SGK İl Müdürü Hamit Bal son Torba Yasasıyla çıkartılan Teşvikler konusunda bilgiler verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here