MMK Metalurji İş Dünyasını İftarda Bir Araya Getirdi

0
194

MMK Metalurji San. Tic. ve Liman İşletmeciliği A.Ş. her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını İskenderun Ramada Hotel’de gerçekleştirdi.

İftar programına, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörleri, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve davetliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan MMK Metalurji San. Tic. ve Liman İşletmeciliği A.Ş. CEO’su Denis Kvasov; “Öncelikle bu akşam, geleneksel iftar yemeği davetimize teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Birliği, içsel iradeyi ve anlayışı temsil ettiğine inandığımız Ramazan ayı, en derin ve en güzel niyetlerin paylaşıldığı bir aydır.

Yabancı bir kültürden gelen bir kişi olarak, aranızda geçirdiğim uzun sürede artık sizlerden biri olarak hissettiğimi vurgulayarak her sene bu değerleri birlikte paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu akşam bu kutsal görevde sizlerin yanınızda, dualarınıza ortak olup, soframızdaki ve kalbimizdeki bereketi paylaşıyoruz. Bu vesile ile bugüne kadar bize göstermiş olduğunuz yakınlık ve işbirliği, vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımızı sunmak isteriz. İyilikler kalplerinizden, bereket işlerinizden, sağlık ve mutluluk evlerinizden eksik olmasın. Her sene iftarlarda birlikte olmamız dileği ile hepinize hayırlı iftarlar dilerim” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here