Milyon Fest Rock Festivali Yapımcısı Umut Kuzey’den Arsuz’a Ziyaret

0
127

Milyon Fest Arsuz 2020 rüzgâr gibi geliyor. Yapımcı Umut Kuzey 2020 Milyon Fest Arsuz  ve detaylarını görüşmek üzere Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in de bulunduğu ziyarette geçtiğimiz yıl gözlemlenen eksikler, bu yıl tarihi ve yapılacaklar, sanatçı kadrosu ve alan ile ilçeye dair konular masaya yatırıldı. Kaymakam Musa Sarı, festivale ülkemizin her köşesinden ve yurt dışından katılımın olduğunu belirterek halkımıza en iyisini çıkarma adına görüşmeler yaptıklarını, çok güçlü bir sanatçı kadrosunun da Milyon Fest Arsuz ziyaretçilerini beklediğini, büyük bir ihtimalle sanatçı kadrosunun 20 Ocak 2020 saat 20’de açıklanabileceğini, festival müdavimlerinden bu tarihi heyecanla beklemesini ve yazın başka festivallerinde olacağını, herkesin Arsuz Festival takvimine göre tatil planlarını ayarlamasını tavsiye ettiğini ifade ederek yapımcı Umut Kuzey ve arkadaşı Deniz beye teşekkür etti.

Başkan Güven de, belediye olarak festivalin en iyi şekilde geçmesi için her türlü desteği vereceklerini ve alanda olacaklarını ifade etti. Umut Kuzey ve ekibi de ilgi ve alakalarından dolayı Kaymakam Musa Sarı ve Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e teşekkürlerini sunduğunu, en kısa zamanda sanatçı kadrosunu da açıklayacaklarını ifade etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here