Milletvekili Karasayar’ın Ebeler Haftası Kutlama Mesajı

0
122

orhan karasayar2Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Herkesin dünyaya geldiğinde ilk tanıştığı insanın ebeler olduğunu hatırlatan Milletvekili Karasayar; “Bebeklerimizin en iyi şekilde dünyaya gelmesine yardımcı olarak, gelecek nesillerin sağlıklı bir şekilde yetişmesinde çaba harcayan ebeler, kutsal bir görevi ifa etmektedirler.

Ebeler, ana-çocuk sağlığı hizmetleriyle birlikte, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemde anneye ve bebeklere bakım hizmetleri vererek sağlık alanında önemli bir görev yürütmektedirler. Sağlık teşkilatının can damarını oluşturan ebelerimiz, ilimizin her köşesinde kırsal alandaki tüm zorluklara ve ağır çalışma şartlarına rağmen ana çocuk sağlığı, aşılama gibi koruyucu sağlık hizmetlerinin en ücra köşelere kadar ulaştırılması da sağlamaktadırlar.

Ev ziyaretlerindeki tespit ve gözlemleri, uygulanacak sağlık çalışmalarına ışık tutmaktadır. Ağır fedakârlıklar içerisinde halkımıza en kaliteli sağlık hizmetini vermeyi amaçlayan ebelerimize bu zor ve onurlu görevlerinde başarılar diler ve tüm ebelerimizin ‘21–28 Nisan Ebeler Haftasını’ en içten duygularımla kutlar sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here