Milletvekili Karasayar; “Biriz, Beraberiz, Birlikte Türkiye’yiz”

0
100

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, referandum çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmesinin ardından, seçim günü de okulları gezerek sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

Referandum öncesi haftalarca ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek halkla bir araya gelen Milletvekili Karasayar seçim günü de sandık görevlilerini yalnız bırakmadı.

Sabah erken saatlerde oyunu kullandıktan sonra okulları tek tek gezen Milletvekili Karasayar, sandık görevlilerine başarılar ve kolaylıklar diledi.

Türk Milletinin en doğru kararı vereceğine olan inancının tam olduğunu kaydeden Karasayar seçim sonuçlarının açıklanmasını ardından ise; “Aziz hemşerilerim kıymetli vatandaşlarımız. Gerçekleştirdiğimiz, ‘evet’ ile sonuçlanan halk oylamasında tarihi bir karara varılmıştır. Aziz milletimizin vermiş olduğu bu müstesna kararın ülkemize ve tüm coğrafyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Özverili, coşkulu ve bir o kadarda yoğun bir tempoda süregelen halk oylaması çalışmalarında büyük emekleri geçen yol arkadaşlarımıza ve tüm teşkilatlarımıza sonsuz teşekkürler ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sandıklarda oyunu kullanan ya da kullanamayan tüm vatandaşlarımız aynı şekilde değerlidir. Sizleri Allah’a emanet ediyorum. Biriz, beraberiz, birlikte Türkiye’yiz” şeklinde bir değerlendirmede bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here